Back to All Events

Haerdsmaelta, Ştiu Nu Ştiu och NEJ på Kulturhuset Femman

  • Kulturhuset Femman 5B Sofielundsgatan Uppsala, Uppsala län, 753 23 Sweden (map)

UPPSALA!

Den 23:e mars 1980 röstade Sverige om huruvida vi skulle ha kärnkraft skitlänge till eller bara ett tag. Sverige röstade NEJ till kärnkraft skitlänge. Som det verkar så brydde sig ingen alls om utfallet av den omröstningen och vi går fortfarande runt och väntar på vår första HAERDSMAELTA.

Den 23:e mars 1989 hävdade de amerikanska forskarna Stanley Pons och Martin Fleischmann att dom lyckats utföra kall fusion. Det var ett klart fall av STIU NU STIU, dvs att dom var medvetna om att dom inte hade en jävla aning om vad dom pratade om. De båda forskarna har därefter bedrivits till landsflykt.

Den 23:e mars 2019 på kulturhuset femman firas årsdagen av dessa tveksamma historiska händelser med följande knäckande line-up:

NEJ (Sthlm)

HAERDSMAELTA (Ua)

STIU NU STIU (Sthlm fast lite Uppsala)

______________________________________________________

VIKTIG INFO

För att deltaga i kvällens arrangemang (vilket du bör) MÅSTE du vara medlem i Kulturhuset Femman. Detta måste du bli SENAST 24h innan eventet!
Gå in på https://www.khusuppsala.org/ omedelbums och bli medlem!

INTRÄDE

Det kommer kosta 100 kr i dörren. I dörren kontrolleras även ditt medlemskap (se ovan).
Det får bara plats 150 personer i lokalen (regler), inklusive personal, så se till att komma i tid för att säkerställa din plats!

Det kostar alltså 100kr att bli medlem (se ovan) och 100kr i dörren. Men är du medlem kan du sedan gå på massor av fräsiga spelningar på Femman!

__________________________________
MAT och DRYCK

Mat som passar de flesta kommer finnas att köpa billigt, liksom lättare drycker. Fernet, stöl och kir tar man med sig själv om man så önskar.
__________________________________

All grafik till eventet är gjort av den eminente Kalle Mattsson! Kolla in hans FB-sida:

https://www.facebook.com/StudioKalleMattsson/

__________________________________

OBS!
TOALETTBESTYR UTFÖR MAN INNE PÅ TOALETTEN! Sabba inte för Kulturhuset Femman genom att skvätta på gården och därmed irritera grannarna.
OBS!